Schutting Heino

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Heino? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Heino

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Heino.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Heino is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Heino. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben wij bij u in Heino eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Erfafscheiding kopen Heino. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren in Heino. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heino

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lemelerveld
schutting Nuenen
schutting Doornenburg
schutting Surhuisterveen
schutting Hoogkarspel
schutting Roggel
schutting Dussen
schutting Oosthuizen
schutting Sint Anthonis
schutting IJsselmuiden
schutting Ursem
schutting Almere-Stad