Schutting Hengelo

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Hengelo? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het plaatsen van een schutting bij u in Hengelo kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Hengelo

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hengelo.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Hengelo is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Hengelo. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin bij u in Hengelo? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Hengelo. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Hengelo bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hengelo

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lent
schutting Lochem
schutting Haaften
schutting Gouda
schutting Neede
schutting Bergambacht
schutting Hengelo
schutting Deest
schutting Norg
schutting Breezand
schutting Maassluis
schutting Laren