Schutting Hengelo

Op zoek naar een luxe schutting Hengelo? Prins schuttingen kan uw schuttingen Hengelo op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Hengelo vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hengelo

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Hengelo, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Hengelo gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Hengelo zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Hengelo.

Tuin schermen Hengelo

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hengelo

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Hengelo die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hengelo.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Hengelo is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Hengelo zult aantreffen voor uw woning in Hengelo. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een tuin Hengelo.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Hengelo. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Hengelo. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Hengelo.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Hengelo

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Hengelo is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Hengelo

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helmond-Dierdonk
schutting Sommelsdijk
schutting Brummen
schutting Arcen
schutting Meerlo
schutting Westzaan
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Nijeveen
schutting Puttershoek
schutting Lochem
schutting Lemmer
schutting Oostvoorne