Schutting Hamme

Op zoek naar een nieuwe schutting Hamme? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Hamme. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hamme

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Hamme perfect monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Hamme vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Hamme. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Hamme.

Tuinschermen Hamme

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Hamme

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hamme uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Hamme: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Hamme die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hamme.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hamme is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Hamme. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Hamme? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Hamme. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Hamme. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Hamme van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hamme

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Hamme is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Hamme

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gorssel
schutting Steenderen
schutting Urk
schutting Maasdijk
schutting Gouda
schutting Thorn
schutting Velden
schutting Oud Gastel
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Biddinghuizen
schutting Berlikum
schutting Mijdrecht