Schutting Hamme

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Hamme? Prins schuttingen kan de schutting Hamme leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Hamme vakkundig en vlug voor u. Het plaatsen van een schuttingen Hamme kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hamme

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Hamme, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Hamme gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Hamme bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Hamme. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Hamme.

Tuinschermen Hamme

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hamme

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Hamme die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Hamme.

Een schutting kopen Hamme hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Hamme is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Hamme zal vinden voor uw woning in Hamme. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Hamme eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Hamme.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Hamme gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Hamme

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Hamme is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Hamme

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Moordrecht
schutting Zelhem
schutting Hapert
schutting Gramsbergen
schutting Kruiningen
schutting Bosschenhoofd
schutting Apeldoorn
schutting Herpen
schutting Odoorn
schutting Middenbeemster
schutting Gennep
schutting Wezep