Schutting Beegden

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Beegden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Beegden. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beegden

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Beegden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Beegden erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Beegden bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Beegden.

Tuinschermen Beegden

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Beegden

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Beegden: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Beegden.

Een schutting kopen Beegden hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Beegden is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Beegden zult aantreffen voor uw woning in Beegden. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Beegden.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Beegden. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Beegden zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Beegden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Beegden

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Beegden is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Beegden

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wezep
schutting Winschoten
schutting Aalburg
schutting Stramproy
schutting Odijk
schutting Beek
schutting Waarland
schutting Werkendam
schutting Aalten
schutting Wageningen
schutting Bladel
schutting Zandvoort