Schutting Gameren

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Gameren? Wij kunnen de schuttingen Gameren bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Gameren vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gameren

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Gameren correct zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Gameren gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Gameren zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Gameren. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Gameren.

Tuin schermen Gameren

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gameren

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Gameren die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Gameren.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Gameren is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Gameren zal tegenkomen voor uw woning in Gameren. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Gameren.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Gameren. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Gameren. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Gameren gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Gameren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Gameren nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Gameren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Gameren

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Twello
schutting Ooltgensplaat
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Lekkerkerk
schutting Annen
schutting Zegge
schutting Surhuisterveen
schutting Utrecht
schutting Best
schutting Lochem
schutting Baarlo
schutting Hapert