Schutting Gameren

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Gameren? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de schutting correct monteren. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Gameren

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Gameren.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Gameren is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Gameren. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een adres bij u in Gameren.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Gameren.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Gameren

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sommelsdijk
schutting Hardenberg
schutting Dorst
schutting Goor
schutting Hellevoetsluis
schutting Vuren
schutting Stadskanaal
schutting Rhenen
schutting Thorn
schutting Herwijnen
schutting Ochten
schutting Grootebroek