Schutting Helmond Brandevoort

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Helmond Brandevoort? Wij kunnen uw schutting Helmond Brandevoort leveren of installeren uw nieuwe schutting Helmond Brandevoort vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Helmond Brandevoort

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Helmond Brandevoort, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Helmond Brandevoort bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Helmond Brandevoort. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Helmond Brandevoort.

Tuinschermen Helmond Brandevoort

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Helmond Brandevoort

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Helmond Brandevoort: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Helmond Brandevoort.

Een schutting plaatsen Helmond Brandevoort hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Helmond Brandevoort is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Helmond Brandevoort die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres Helmond Brandevoort? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Helmond Brandevoort bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Helmond Brandevoort.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Helmond Brandevoort

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Helmond Brandevoort is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Helmond Brandevoort

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostrum
schutting Bathmen
schutting Hengelo
schutting Anna-Paulowna
schutting Giesbeek
schutting Heiloo
schutting Biezelinge
schutting Lunteren
schutting Heythuysen
schutting Holten
schutting Oenkerk
schutting Voorthuizen