Schutting Helmond-Brandevoort

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Helmond-Brandevoort? Wij kunnen uw schutting leveren of installeren de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding perfect plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Helmond-Brandevoort

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Helmond-Brandevoort.

Een erfafscheiding plaatsen in Helmond-Brandevoort hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Helmond-Brandevoort is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zal aantreffen bij u in Helmond-Brandevoort. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Helmond-Brandevoort eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Helmond-Brandevoort plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Helmond-Brandevoort

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hulsen
schutting Lopik
schutting Heteren
schutting Hengelo
schutting Nijnsel
schutting Oudenbosch
schutting Sint Philipsland
schutting Vroomshoop
schutting Hellevoetsluis
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Eemnes
schutting Steenderen