Schutting Mijnsheerenland

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Mijnsheerenland? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de tuinafscheiding correct zetten. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Mijnsheerenland

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Mijnsheerenland.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Mijnsheerenland is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Mijnsheerenland. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben we bij u in Mijnsheerenland eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Mijnsheerenland bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Mijnsheerenland

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Barneveld
schutting Uddel
schutting Eefde
schutting Hellendoorn
schutting Grave
schutting Appelscha
schutting Ulvenhout
schutting Vogelenzang
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Wanroij
schutting Sassenheim
schutting ‘s-Gravendeel