Schutting Sint-Martens-Bodegem

Op zoek naar een nieuwe schutting Sint-Martens-Bodegem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Sint-Martens-Bodegem. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Martens-Bodegem

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Sint-Martens-Bodegem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Sint-Martens-Bodegem.

Tuin schermen Sint-Martens-Bodegem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Sint-Martens-Bodegem

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Sint-Martens-Bodegem uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Sint-Martens-Bodegem die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Sint-Martens-Bodegem.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Martens-Bodegem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Sint-Martens-Bodegem zult vinden voor uw woning in Sint-Martens-Bodegem. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Sint-Martens-Bodegem? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Sint-Martens-Bodegem.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Sint-Martens-Bodegem.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Sint-Martens-Bodegem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Sint-Martens-Bodegem. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Sint-Martens-Bodegem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Sint-Martens-Bodegem

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Heerenberg
schutting Krabbendijke
schutting Woudrichem
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Bolsward
schutting Dwingeloo
schutting Mijnsheerenland
schutting Meppel
schutting Driel
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Vlodrop
schutting Limmen