Schutting Sint-Martens-Bodegem

Op zoek naar een luxe schutting Sint-Martens-Bodegem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Sint-Martens-Bodegem. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Martens-Bodegem

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Sint-Martens-Bodegem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Sint-Martens-Bodegem vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Sint-Martens-Bodegem zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Sint-Martens-Bodegem. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sint-Martens-Bodegem.

Tuin schermen Sint-Martens-Bodegem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Martens-Bodegem

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Sint-Martens-Bodegem die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Sint-Martens-Bodegem.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Martens-Bodegem is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinschutting Sint-Martens-Bodegem die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Sint-Martens-Bodegem? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Sint-Martens-Bodegem. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint-Martens-Bodegem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Sint-Martens-Bodegem

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Sint-Martens-Bodegem is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Sint-Martens-Bodegem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Sint-Martens-Bodegem

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akkrum
schutting Ooltgensplaat
schutting Herkenbosch
schutting Liempde
schutting Bovensmilde
schutting Delden
schutting Lobith
schutting Leerdam
schutting Heerjansdam
schutting Diessen
schutting Gorssel
schutting Reusel