Schutting Sluis

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Sluis? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Sluis

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Sluis.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Sluis is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we bij u in Sluis voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Sluis plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Sluis

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Aalden
schutting Doorwerth
schutting Angerlo
schutting Mill
schutting Berg
schutting Erp
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Herwijnen
schutting Lichtenvoorde
schutting Maassluis
schutting Puttershoek
schutting Goedereede