Schutting Sluis

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Sluis? Prins schuttingen kan uw schutting Sluis bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Sluis vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sluis

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Sluis, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Sluis gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Sluis. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Sluis.

Tuin schermen Sluis

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sluis

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Sluis die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Sluis.

Een tuinafscheiding kopen Sluis hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Sluis is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Sluis zult tegenkomen voor uw woning in Sluis. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Sluis.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Sluis.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Sluis gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Sluis

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Sluis. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Sluis heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sluis

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Muiderberg
schutting Purmerend
schutting Oostzaan
schutting Stiens
schutting IJsselmuiden
schutting Amerongen
schutting Julianadorp
schutting Pannerden
schutting Kamperland
schutting Losser
schutting Raamsdonksveer
schutting Terneuzen