Schutting Sluis

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Sluis? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Sluis. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sluis

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Sluis bent u zeker van een perfect resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Sluis.

Tuin schermen Sluis

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Sluis

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Sluis die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Sluis.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sluis is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Sluis zal tegenkomen voor uw woning in Sluis. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Sluis voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Sluis zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting Sluis van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Sluis

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Sluis. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Sluis

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Raamsdonk
schutting Sint Maartensdijk
schutting Doorwerth
schutting Callantsoog
schutting Oosterwolde
schutting Delden
schutting Middenmeer
schutting Krabbendijke
schutting Damwoude
schutting Zierikzee
schutting Lienden
schutting Soest