Schutting Zwammerdam

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Zwammerdam? Wij kunnen de schuttingen Zwammerdam op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Zwammerdam vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwammerdam

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Zwammerdam, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Zwammerdam gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Zwammerdam bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Zwammerdam.

Tuinschermen Zwammerdam

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Zwammerdam

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zwammerdam: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Zwammerdam.

Een tuinafscheiding plaatsen Zwammerdam hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zwammerdam is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Zwammerdam die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Zwammerdam? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Zwammerdam. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Zwammerdam gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Zwammerdam

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Zwammerdam nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zwammerdam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zwammerdam

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Vennep
schutting Volkel
schutting Dieren
schutting Geleen
schutting Hoek van Holland
schutting Oude Pekela
schutting Groot-Ammers
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Born
schutting Bussum
schutting Nieuw Bergen
schutting Westervoort