Schutting Zwammerdam

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Zwammerdam? Wij kunnen uw schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren personeel die niks anders verrichten dan het zetten van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Zwammerdam

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Zwammerdam.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Zwammerdam is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Zwammerdam. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een tuin bij u in Zwammerdam.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Zwammerdam.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zwammerdam

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Berkel Rodenrijs
schutting Rijen
schutting Balk
schutting Esch
schutting Groet
schutting Waalwijk
schutting Hoogkarspel
schutting Andel
schutting Scheemda
schutting Veen
schutting Maurik
schutting Moerkapelle