Schutting Zwammerdam

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Zwammerdam? Wij kunnen uw schuttingen Zwammerdam leveren of zetten uw nieuwe schutting Zwammerdam vakkundig en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Zwammerdam kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwammerdam

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Zwammerdam, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Zwammerdam vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Zwammerdam zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Zwammerdam. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Zwammerdam.

Tuin schermen Zwammerdam

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zwammerdam

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Zwammerdam uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Zwammerdam: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Zwammerdam.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Zwammerdam is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Zwammerdam. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Zwammerdam eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Zwammerdam. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Zwammerdam.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Zwammerdam

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting Zwammerdam is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zwammerdam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zwammerdam

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heukelum
schutting Nistelrode
schutting Son
schutting Wouw
schutting Fijnaart
schutting Kamerik
schutting Nijnsel
schutting Druten
schutting Lobith
schutting Hulsen
schutting Bruinisse
schutting Wommels