Schutting Limmen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Limmen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Limmen. Het bouwen van een een schutting Limmen kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Limmen

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Limmen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Limmen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen Limmen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Limmen.

Tuin schermen Limmen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Limmen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Limmen: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Limmen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Limmen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Limmen die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Limmen voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Limmen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Limmen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Limmen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Limmen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Limmen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Limmen

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Vennep
schutting Malden
schutting Montfort
schutting Esch
schutting Lichtenvoorde
schutting Gouda
schutting Schaijk
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Zaamslag
schutting Doesburg
schutting Nijeveen
schutting Volkel