Schutting Limmen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting in Limmen? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Limmen

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding kopen Limmen.

Een schutting plaatsen in Limmen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Limmen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we bij u in Limmen voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Limmen. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Limmen plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Limmen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sambeek
schutting Borculo
schutting Kamerik
schutting Maasland
schutting Berghem
schutting Lisse
schutting Sprundel
schutting Sneek
schutting Breedeweg
schutting Barneveld
schutting Oss
schutting Vuren