Schutting Sneek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sneek? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Sneek. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sneek

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Sneek bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Sneek erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Sneek zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Sneek.

Tuin schermen Sneek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Sneek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sneek: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Sneek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Sneek is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Sneek die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Sneek? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Sneek. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Sneek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sneek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Sneek. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Sneek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sneek

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Putte
schutting Tollebeek
schutting Vogelwaarde
schutting Eijsden
schutting Heijen
schutting Winkel
schutting Zandvoort
schutting Zuidland
schutting Dirksland
schutting Ewijk
schutting Gorinchem
schutting Grijpskerk