Schutting Sneek

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Sneek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Sneek. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de tuinafscheiding is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de houten schutting perfect plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Sneek

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Sneek zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor tuinafscheidingen Sneek. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Sneek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sneek is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinafscheiding die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben we Sneek voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Sneek.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sneek

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Groesbeek
schutting Denekamp
schutting Nieuwkuijk
schutting Weesp
schutting Koewacht
schutting Beesel
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Leuth
schutting Berlicum
schutting Mierlo
schutting Montfort
schutting Didam