Schutting Sneek

Op zoek naar een moderne schutting Sneek? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Sneek. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sneek

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Sneek bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Sneek erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze soort schutting. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Sneek bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Sneek.

Tuin schermen Sneek

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Sneek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Sneek uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Sneek.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sneek is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Sneek. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Sneek? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Sneek. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Sneek. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Sneek van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Sneek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Sneek. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Sneek

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gorredijk
schutting Venlo
schutting Oosterhesselen
schutting Geleen
schutting Milheeze
schutting Maasland
schutting Den Dolder
schutting Bergeijk
schutting Middelstum
schutting Stolwijk
schutting Aardenburg
schutting Oldemarkt