Schutting Sneek

Op zoek naar een beton schutting bij u in Sneek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Sneek

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Sneek.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Sneek is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Sneek. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres bij u in Sneek? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Sneek.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Sneek

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Puttershoek
schutting Alkmaar
schutting Woudenberg
schutting Harkema
schutting Raamsdonk
schutting Vollenhove
schutting Beegden
schutting Nijkerk
schutting Heijen
schutting Maastricht
schutting Ewijk
schutting Berlicum