Schutting Scherpenisse

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Scherpenisse? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Scherpenisse kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de luxe erfafscheiding correct zetten. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Scherpenisse

Een houten schutting gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen Scherpenisse.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Scherpenisse is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Scherpenisse.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren in Scherpenisse. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Scherpenisse

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rockanje
schutting Gerwen
schutting Loppersum
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Nagele
schutting Veen
schutting Maartensdijk
schutting Gramsbergen
schutting Vinkeveen
schutting Rijsbergen
schutting Losser
schutting Eindhoven