Schutting Scherpenisse

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Scherpenisse? Prins schuttingen kan uw schutting Scherpenisse leveren of monteren de nieuwe schutting Scherpenisse vakbekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Scherpenisse kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Scherpenisse

Wij werken alleen met bedreven personeel die niks anders verrichten dan het installeren van schutting Scherpenisse. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Scherpenisse vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Scherpenisse zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen Scherpenisse. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Scherpenisse.

Tuin schermen Scherpenisse

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Scherpenisse

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Scherpenisse: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Scherpenisse die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Scherpenisse.

Een schutting plaatsen Scherpenisse hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Scherpenisse is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Scherpenisse. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben we Scherpenisse eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Scherpenisse plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Scherpenisse gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Scherpenisse

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Scherpenisse niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Scherpenisse

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stein
schutting Ursem
schutting Riethoven
schutting Klundert
schutting Hoevelaken
schutting Langenboom
schutting Ursem
schutting Maurik
schutting Alblasserdam
schutting Loenen
schutting Sint Annaparochie
schutting Hoogeveen