Schutting Hardinxveld-Giessendam

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Hardinxveld-Giessendam? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Hardinxveld-Giessendam

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Hardinxveld-Giessendam.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Hardinxveld-Giessendam is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Hardinxveld-Giessendam. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Hardinxveld-Giessendam.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren in Hardinxveld-Giessendam. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Hardinxveld-Giessendam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Borgharen
schutting Bussum
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Lemelerveld
schutting Hulst
schutting Goor
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Ossendrecht
schutting Vlagtwedde
schutting Moordrecht
schutting Valkenswaard
schutting Ewijk