Schutting Hardinxveld-Giessendam

Rond aan het kijken voor een beton schutting Hardinxveld-Giessendam? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Hardinxveld-Giessendam. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hardinxveld-Giessendam

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Hardinxveld-Giessendam foutloos zetten. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hardinxveld-Giessendam.

Tuin schermen Hardinxveld-Giessendam

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Hardinxveld-Giessendam

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Hardinxveld-Giessendam die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Hardinxveld-Giessendam.

Een schutting kopen Hardinxveld-Giessendam hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Hardinxveld-Giessendam is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Hardinxveld-Giessendam die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben we Hardinxveld-Giessendam voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Hardinxveld-Giessendam. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Hardinxveld-Giessendam plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Hardinxveld-Giessendam van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hardinxveld-Giessendam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Hardinxveld-Giessendam nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Hardinxveld-Giessendam

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidland
schutting Poeldijk
schutting Reusel
schutting Huister Heide
schutting Milheeze
schutting Hellevoetsluis
schutting Tilburg
schutting Sprundel
schutting Leunen
schutting Ulrum
schutting Warffum
schutting Susteren