Schutting Oudewater

Op zoek naar een moderne schutting Oudewater? Prins schuttingen kan de schutting Oudewater op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Oudewater vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oudewater

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Oudewater, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Oudewater bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Oudewater. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Oudewater.

Tuin schermen Oudewater

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oudewater

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Oudewater uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Oudewater: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Oudewater die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oudewater.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oudewater is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Oudewater zult tegenkomen voor uw woning in Oudewater. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Oudewater eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij leveren Oudewater. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Oudewater gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Oudewater

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Oudewater. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Oudewater

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oude Pekela
schutting Grootebroek
schutting Buitenpost
schutting Hulsen
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Chaam
schutting Schipluiden
schutting Zundert
schutting Gilze
schutting IJzendijke
schutting Beilen
schutting Vaassen