Schutting Oudewater

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting in Oudewater? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Oudewater kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen bouwen kunnen de schutting foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Oudewater

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Oudewater.

Een erfafscheiding kopen in Oudewater hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Oudewater is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Oudewater. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Oudewater? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Oudewater. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Oudewater

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Edam
schutting Maurik
schutting Luyksgestel
schutting Putten
schutting Appingedam
schutting Bussum
schutting Leens
schutting Zwammerdam
schutting Gendt
schutting Oosterland
schutting Nuenen
schutting Doesburg