Schutting Dussen

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Dussen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Dussen. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dussen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Dussen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Dussen gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Dussen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Dussen.

Tuinschermen Dussen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Dussen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Dussen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Dussen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Dussen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Dussen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Dussen zult tegenkomen voor uw woning in Dussen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Dussen voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Dussen. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Dussen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Dussen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Dussen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Dussen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Dussen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Terheijden
schutting Afferden
schutting Tweede Exloërmond
schutting Nieuwstadt
schutting Hengelo
schutting Nunspeet
schutting Kollum
schutting Boekelo
schutting Langenboom
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Naarden
schutting Heusden