Schutting Dussen

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Dussen? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven personeel welke niets anders doen dan het installeren van schuttingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Dussen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Dussen.

Een erfafscheiding plaatsen in Dussen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Dussen is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Dussen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Dussen. Het was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Dussen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dussen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heythuysen
schutting Den Helder
schutting Halsteren
schutting Kruiningen
schutting Lonneker
schutting Nederweert
schutting Goirle
schutting Noordwijk
schutting Rilland
schutting Abbekerk
schutting Gemert
schutting Heerenveen