Schutting Schoorl

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Schoorl? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Schoorl

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Schoorl.

Een erfafscheiding plaatsen in Schoorl hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Schoorl is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Schoorl. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Schoorl eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Schoorl zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Schoorl

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting De Bilt
schutting Haastrecht
schutting Muiden
schutting Borger
schutting Waarland
schutting Nuth
schutting Bergum
schutting Kruiningen
schutting Ospel
schutting Jubbega
schutting Gendt
schutting Hoogkerk