Schutting Schoorl

Op zoek naar een hout beton schutting Schoorl? Wij kunnen uw schuttingen Schoorl bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Schoorl vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schoorl

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Schoorl bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Schoorl erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Schoorl zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Schoorl. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Schoorl.

Tuinschermen Schoorl

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Schoorl

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Schoorl uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Schoorl.

Een tuinafscheiding plaatsen Schoorl hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Schoorl is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Schoorl zal tegenkomen voor uw woning in Schoorl. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Schoorl voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Schoorl bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Schoorl gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Schoorl

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Schoorl is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Schoorl

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oirschot
schutting Asten
schutting Haaften
schutting Hoofddorp
schutting Appingedam
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Langeraar
schutting Zwammerdam
schutting Thorn
schutting IJzendijke
schutting Zevenbergen
schutting Wassenaar