Schutting Burcht

Rond aan het kijken voor een beton schutting Burcht? Prins schuttingen kan uw schuttingen Burcht leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Burcht vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Burcht

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Burcht foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Burcht vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Burcht.

Tuinschermen Burcht

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Burcht

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Burcht.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Burcht is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Burcht die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Burcht voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Burcht. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Burcht van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Burcht

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Burcht. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Burcht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Burcht

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beekbergen
schutting Molenhoek
schutting Staphorst
schutting Dommelen
schutting Staphorst
schutting Roermond
schutting Sint Willebrord
schutting Middelbeers
schutting Zwammerdam
schutting Kapelle
schutting Arcen
schutting Boxtel