Schutting Burcht

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Burcht? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Burcht. Het monteren van een schuttingen Burcht kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Burcht

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Burcht bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Burcht gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Burcht zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Burcht. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Burcht.

Tuin schermen Burcht

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Burcht

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Burcht: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Burcht.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Burcht is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Burcht. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Burcht voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Burcht.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Burcht gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Burcht

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Burcht. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Burcht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Burcht

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Etten-Leur
schutting Opheusden
schutting Enkhuizen
schutting Woudrichem
schutting Rossum
schutting Obdam
schutting Oud-Beijerland
schutting Stiphout
schutting Vogelenzang
schutting Beegden
schutting Roermond
schutting Haelen