Schutting Zaltbommel

Op zoek naar een moderne schutting Zaltbommel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Zaltbommel. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zaltbommel

We werken alleen met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Zaltbommel. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Zaltbommel bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Zaltbommel.

Tuinschermen Zaltbommel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zaltbommel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zaltbommel: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Zaltbommel die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Zaltbommel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zaltbommel is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Zaltbommel zult vinden voor uw woning in Zaltbommel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben we Zaltbommel voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Zaltbommel. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Zaltbommel plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Zaltbommel.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zaltbommel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Zaltbommel is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Zaltbommel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zaltbommel

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijsbergen
schutting Scherpenisse
schutting Vorden
schutting Rozenburg
schutting Schimmert
schutting Hasselt
schutting Zierikzee
schutting Philippine
schutting Boshoven
schutting Staphorst
schutting Koudekerke
schutting Wezep