Schutting Zaltbommel

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Zaltbommel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Zaltbommel. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zaltbommel

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Zaltbommel bent u zeker van een correct eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Zaltbommel vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Zaltbommel. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Zaltbommel.

Tuinschermen Zaltbommel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zaltbommel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Zaltbommel.

Een tuinafscheiding plaatsen Zaltbommel hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Zaltbommel is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Zaltbommel zal tegenkomen voor uw woning in Zaltbommel. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Mogelijk hebben we Zaltbommel eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Zaltbommel. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Zaltbommel van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zaltbommel

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Zaltbommel. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Zaltbommel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bennekom
schutting Bathmen
schutting Huijbergen
schutting Niekerk
schutting Luyksgestel
schutting Ermelo
schutting Middelburg
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Oenkerk
schutting Sint Odiliënberg
schutting Liempde
schutting Herkenbosch