Schutting Zaltbommel

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Zaltbommel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de erfafscheiding is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Zaltbommel

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Zaltbommel.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Zaltbommel is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben wij bij u in Zaltbommel eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten in Zaltbommel. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Zaltbommel

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Borne
schutting Landsmeer
schutting Herten
schutting Ens
schutting Helvoirt
schutting Den Burg
schutting Hoogkerk
schutting Bergen op Zoom
schutting Herkenbosch
schutting Rossum
schutting Leimuiden
schutting Haaksbergen