Schutting Middelstum

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Middelstum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Middelstum. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middelstum

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Middelstum bent u zeker van een correct resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Middelstum erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Middelstum bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Middelstum.

Tuinschermen Middelstum

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Middelstum

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Middelstum die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Middelstum.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Middelstum is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting Middelstum die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Middelstum? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Middelstum zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Middelstum.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Middelstum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Middelstum is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Middelstum

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borgharen
schutting Sevenum
schutting Boekelo
schutting Langeraar
schutting Grou
schutting Anna-Paulowna
schutting Deil
schutting Hoogvliet
schutting Megen
schutting Wijhe
schutting Wieringerwerf
schutting Bovenkarspel