Schutting Middelstum

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Middelstum? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Middelstum

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Middelstum.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Middelstum is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Middelstum. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Middelstum? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Middelstum.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Middelstum

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wijhe
schutting Geffen
schutting Geleen
schutting Bilthoven
schutting Riethoven
schutting Maasbree
schutting Meppel
schutting Wageningen
schutting Herwijnen
schutting Huizen
schutting Loppersum
schutting Cothen