Schutting Middelstum

Op zoek naar een moderne tuinafscheiding Middelstum? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Middelstum. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de tuinafscheiding is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Schutting Middelstum

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Middelstum bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Middelstum.

Een tuinafscheiding plaatsen Middelstum hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Middelstum is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Middelstum. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Middelstum? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Middelstum plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Middelstum

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sint Anthonis
schutting Beuningen
schutting Haamstede
schutting Damwoude
schutting Bruinisse
schutting Goirle
schutting Goes
schutting Sint Jansteen
schutting Angeren
schutting Margraten
schutting Noordwijkerhout
schutting Baexem