Schutting Middelstum

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Middelstum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Middelstum. Het bouwen van een schuttingen Middelstum kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middelstum

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Middelstum, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Middelstum gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Middelstum.

Tuin schermen Middelstum

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Middelstum

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Middelstum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Middelstum is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Middelstum die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Middelstum? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Middelstum. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Middelstum.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Middelstum

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Middelstum. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Middelstum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Middelstum

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Goirle
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Grave
schutting Sliedrecht
schutting Denekamp
schutting Melick
schutting Zeeland
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Lobith
schutting Den Bosch
schutting Horn
schutting West-Terschelling