Schutting Rolde

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Rolde? Wij kunnen de schutting Rolde op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Rolde vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Rolde kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rolde

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Rolde perfect zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Rolde erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Rolde zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Rolde.

Tuin schermen Rolde

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rolde

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Rolde.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Rolde is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Rolde zult vinden voor uw woning in Rolde. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Rolde voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Rolde zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Rolde van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Rolde

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Rolde. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Rolde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Rolde

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beek
schutting Ter Heijde
schutting Geldermalsen
schutting Lienden
schutting Didam
schutting Den Dungen
schutting Abcoude
schutting Gorssel
schutting Beekbergen
schutting Zutphen
schutting IJburg
schutting Erica