Schutting Rolde

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting in Rolde? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Het bouwen van een schutting bij u in Rolde kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Rolde

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Rolde.

Een schutting plaatsen in Rolde hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Rolde is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Rolde. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Rolde? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Rolde. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Rolde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Herwijnen
schutting Tiel
schutting Koudum
schutting Herten
schutting Steenwijk
schutting Hengelo
schutting Heeze
schutting Eersel
schutting Haalderen
schutting Bergeijk
schutting Huijbergen
schutting Echt