Schutting Heiloo

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Heiloo? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Heiloo

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Heiloo.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Heiloo is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Heiloo.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Heiloo. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Heiloo

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hoogkerk
schutting Stiphout
schutting Aalburg
schutting Amersfoort
schutting Rotterdam
schutting Marknesse
schutting Geertruidenberg
schutting Zutphen
schutting Ter Heijde
schutting Putten
schutting Hoofddorp
schutting Driemond