Schutting Heiloo

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Heiloo? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Heiloo. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heiloo

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Heiloo bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Heiloo erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Heiloo.

Tuinschermen Heiloo

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Heiloo

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Heiloo uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Heiloo.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Heiloo is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Heiloo zal vinden voor uw woning in Heiloo. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Heiloo.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Heiloo. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Heiloo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Heiloo

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Heiloo is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Heiloo

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt kiezen uit verschillende type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ridderkerk
schutting Egmond-Binnen
schutting Denekamp
schutting Woudrichem
schutting Culemborg
schutting Niekerk
schutting Angeren
schutting Dedemsvaart
schutting Etten-Leur
schutting Rotterdam
schutting Winterswijk
schutting Koudum