Schutting Monnickendam

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Monnickendam? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Monnickendam. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Monnickendam

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Monnickendam, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Monnickendam vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Monnickendam zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Monnickendam. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Monnickendam.

Tuin schermen Monnickendam

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Monnickendam

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Monnickendam.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Monnickendam is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Monnickendam die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Monnickendam.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Monnickendam. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Monnickendam. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Monnickendam van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Monnickendam

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Monnickendam is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Monnickendam

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Biddinghuizen
schutting Lemelerveld
schutting Mijnsheerenland
schutting Goudswaard
schutting Haarlem
schutting Emmen
schutting Putten
schutting Beesel
schutting Breda
schutting Waalwijk
schutting Borger
schutting Hallum