Schutting Monnickendam

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Monnickendam? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Monnickendam kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Monnickendam

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Monnickendam.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Monnickendam is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Misschien hebben wij bij u in Monnickendam eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Monnickendam. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Monnickendam. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Monnickendam

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Rockanje
schutting Venray
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Waarland
schutting Uithuizen
schutting Sint Michielsgestel
schutting Zeewolde
schutting Heerde
schutting Ruinen
schutting Hulst
schutting Wagenborgen
schutting Bergentheim