Schutting Aarschot

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Aarschot? Prins schuttingen kan de schutting Aarschot bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Aarschot vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aarschot

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel welke niks anders verrichten dan het monteren van schutting Aarschot. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Aarschot gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Aarschot.

Tuinschermen Aarschot

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Aarschot

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Aarschot uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Aarschot: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Aarschot.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Aarschot is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Aarschot zal vinden voor uw woning in Aarschot. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Aarschot eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Aarschot. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton tuinschutting Aarschot van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Aarschot

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Aarschot is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Aarschot

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ridderkerk
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Nieuwendijk
schutting Breedeweg
schutting Spaubeek
schutting Delden
schutting West-Terschelling
schutting Vlagtwedde
schutting Appingedam
schutting Volendam
schutting Sas van Gent
schutting Roden