Schutting Ossendrecht

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Ossendrecht? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Ossendrecht. Het bouwen van een schuttingen Ossendrecht kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ossendrecht

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Ossendrecht correct plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Ossendrecht gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Ossendrecht bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Ossendrecht.

Tuin schermen Ossendrecht

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Ossendrecht

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Ossendrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Ossendrecht is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Ossendrecht. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Ossendrecht? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Ossendrecht. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Ossendrecht. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Ossendrecht van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Ossendrecht

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Ossendrecht. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Ossendrecht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ossendrecht

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelrode
schutting Lemelerveld
schutting Norg
schutting Boshoven
schutting Staphorst
schutting Bovenkarspel
schutting Maarn
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Vroomshoop
schutting Lopik
schutting Zuidbroek