Schutting Ossendrecht

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting in Ossendrecht? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Ossendrecht kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Ossendrecht

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Ossendrecht.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Ossendrecht is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Ossendrecht. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Ossendrecht.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Ossendrecht. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Ossendrecht.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Ossendrecht

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Berg
schutting Emmeloord
schutting Kessel
schutting Vlissingen
schutting Volendam
schutting Zuidwolde
schutting Huissen
schutting Staphorst
schutting Dorst
schutting Zuidwolde
schutting Vogelenzang
schutting Ameide