Schutting Ossendrecht

Op zoek naar een beton schutting Ossendrecht? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Ossendrecht. Het monteren van een een schutting Ossendrecht kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ossendrecht

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Ossendrecht foutloos plaatsen. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Ossendrecht gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Ossendrecht bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Ossendrecht.

Tuin schermen Ossendrecht

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ossendrecht

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Ossendrecht die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ossendrecht.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Ossendrecht is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Ossendrecht zult vinden voor uw woning in Ossendrecht. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Ossendrecht.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Ossendrecht. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Ossendrecht. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Ossendrecht gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Ossendrecht

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Ossendrecht nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ossendrecht

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loosdrecht
schutting Eemnes
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Groenlo
schutting Grootebroek
schutting Leerdam
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Lopik
schutting Heusden
schutting Harskamp
schutting Sprundel
schutting Budel