Schutting Ranst

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ranst? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Ranst. Het monteren van een schuttingen Ranst kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ranst

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Ranst perfect monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Ranst erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Ranst.

Tuinschermen Ranst

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ranst

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ranst uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Ranst: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Ranst die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Ranst.

Een schutting kopen Ranst hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Ranst is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Ranst. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Ranst? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Ranst bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Ranst.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ranst

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Ranst is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Ranst

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasbree
schutting Bergambacht
schutting Veendam
schutting Oude Pekela
schutting Beekbergen
schutting Akersloot
schutting Lichtenvoorde
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Doorwerth
schutting Giessen
schutting Zeist
schutting Apeldoorn