Schutting Ranst

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ranst? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Ranst. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ranst

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Ranst, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Ranst.

Tuinschermen Ranst

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ranst

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ranst uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Ranst die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Ranst.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ranst is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Ranst zult tegenkomen voor uw woning in Ranst. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Ranst eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Ranst.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Ranst van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Ranst

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Ranst nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Ranst

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arcen
schutting Philippine
schutting Roden
schutting Denekamp
schutting Kockengen
schutting Budel
schutting Oosterhout
schutting Bunnik
schutting Almere-Buiten
schutting Driemond
schutting Bussum
schutting Nijeveen