Schutting Terhagen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Terhagen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Terhagen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Terhagen

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Terhagen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Terhagen vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Terhagen.

Tuinschermen Terhagen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Terhagen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Terhagen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Terhagen die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Terhagen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Terhagen is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Terhagen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin Terhagen.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Terhagen. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Terhagen bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton tuinschutting Terhagen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Terhagen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Terhagen niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Terhagen

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Angeren
schutting Stolwijk
schutting Sint Maartensdijk
schutting Almere
schutting Heenvliet
schutting Gerwen
schutting Lunteren
schutting Edam
schutting Zwammerdam
schutting Beesel
schutting Zeewolde
schutting Kamperland