Schutting Meeswijk

Op zoek naar een beton schutting Meeswijk? Prins schuttingen kan uw schutting Meeswijk op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Meeswijk bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meeswijk

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Meeswijk bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Meeswijk erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Meeswijk bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Meeswijk.

Tuin schermen Meeswijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Meeswijk

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Meeswijk: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Meeswijk die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Meeswijk.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Meeswijk is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Meeswijk die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben we Meeswijk eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we leveren Meeswijk. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Meeswijk.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Meeswijk

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Meeswijk. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Meeswijk

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijkerk
schutting Ursem
schutting Hulsen
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Castricum
schutting ’t Veld
schutting Biddinghuizen
schutting Esch
schutting Leerdam
schutting Langeraar
schutting Edam
schutting Oldebroek