Schutting Noord Brabant

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Noord Brabant? Prins schuttingen kan de schutting Noord Brabant bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Noord Brabant deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Noord Brabant kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Noord Brabant

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Noord Brabant bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schutting Noord Brabant gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Noord Brabant zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Noord Brabant.

Tuinschermen Noord Brabant

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Noord Brabant

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Noord Brabant die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Noord Brabant.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Noord Brabant is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Noord Brabant die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben wij Noord Brabant voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Noord Brabant.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Noord Brabant gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Noord Brabant

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Noord Brabant niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Noord Brabant

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sevenum
schutting Velserbroek
schutting Amsterdam
schutting Lisse
schutting Breezand
schutting Gouderak
schutting Udenhout
schutting Menaldum
schutting Aalten
schutting Hippolytushoef
schutting Petten
schutting Hazerswoude-Rijndijk