Schutting Noord Brabant

Op zoek naar een moderne schutting Noord Brabant? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Noord Brabant. Het monteren van een een schutting Noord Brabant kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Noord Brabant

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Noord Brabant bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Noord Brabant erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Noord Brabant.

Tuinschermen Noord Brabant

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Noord Brabant

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Noord Brabant: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Noord Brabant die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Noord Brabant.

Een schutting kopen Noord Brabant hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Noord Brabant is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Noord Brabant die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Noord Brabant eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Noord Brabant.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Noord Brabant van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Noord Brabant

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Noord Brabant niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Noord Brabant heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Noord Brabant

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemmer
schutting Zwaagwesteinde
schutting Diever
schutting Petten
schutting Bakel
schutting Zwolle
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Zwolle
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Diepenveen
schutting Zuidlaren
schutting Venray