Schutting Udenhout

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Udenhout? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Udenhout kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Udenhout

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Udenhout.

Een erfafscheiding plaatsen in Udenhout hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Udenhout is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Udenhout. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we bij u in Udenhout eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Udenhout. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Udenhout zetten:

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Udenhout

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Eibergen
schutting Well
schutting Hengelo
schutting Doornenburg
schutting Ewijk
schutting Beegden
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Montfort
schutting Angerlo
schutting Baarn
schutting Middenbeemster
schutting Harkstede