Schutting Katanga Mechelen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Katanga Mechelen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Katanga Mechelen. Het zetten van een een schutting Katanga Mechelen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Katanga Mechelen

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Katanga Mechelen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Katanga Mechelen.

Tuin schermen Katanga Mechelen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Katanga Mechelen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Katanga Mechelen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Katanga Mechelen die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Katanga Mechelen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Katanga Mechelen is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Katanga Mechelen zult aantreffen voor uw woning in Katanga Mechelen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Katanga Mechelen voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Katanga Mechelen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Katanga Mechelen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Katanga Mechelen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Katanga Mechelen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Katanga Mechelen is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Katanga Mechelen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Westerhoven
schutting Kerkdriel
schutting Stolwijk
schutting Heech
schutting Bergentheim
schutting Hippolytushoef
schutting Prinsenbeek
schutting Roelofsarendsveen
schutting Tegelen
schutting Hedel
schutting Sint Odiliënberg
schutting Oudewater