Schutting Katanga Mechelen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Katanga Mechelen? Wij kunnen de schuttingen Katanga Mechelen bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Katanga Mechelen vakkundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Katanga Mechelen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Katanga Mechelen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Katanga Mechelen vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Katanga Mechelen.

Tuin schermen Katanga Mechelen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Katanga Mechelen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Katanga Mechelen uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Katanga Mechelen die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Katanga Mechelen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Katanga Mechelen is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Katanga Mechelen. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Katanga Mechelen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Katanga Mechelen plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Katanga Mechelen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Katanga Mechelen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Katanga Mechelen niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Katanga Mechelen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zegveld
schutting Deest
schutting Oud-Beijerland
schutting Zeewolde
schutting Philippine
schutting Bergen op Zoom
schutting Varsseveld
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Fijnaart
schutting Oudehaske
schutting Rijssen
schutting Barendrecht