Schutting Vuren

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Vuren? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Vuren. Het monteren van een schuttingen Vuren kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vuren

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Vuren, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen Vuren. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vuren.

Tuin schermen Vuren

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vuren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Vuren uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Vuren: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Vuren.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Vuren is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Vuren zult vinden voor uw woning in Vuren. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Vuren.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Vuren. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Vuren gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vuren

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Vuren nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Vuren

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reeuwijk
schutting Doorn
schutting Utrecht
schutting Waddinxveen
schutting Rhenen
schutting Nieuwe Pekela
schutting Rijsbergen
schutting Zuidlaren
schutting Ter Heijde
schutting Landsmeer
schutting Zaltbommel
schutting Zeeland