Schutting Vuren

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Vuren? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding correct zetten. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Vuren

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Vuren.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Vuren is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Vuren.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Vuren. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Vuren

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kamperland
schutting Langeraar
schutting Leunen
schutting Bennebroek
schutting Krabbendijke
schutting Oudenbosch
schutting Meppel
schutting Heukelum
schutting Haaften
schutting Ammerstol
schutting Almkerk
schutting Waspik