Schutting Vuren

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Vuren? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Vuren. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vuren

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Vuren. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Vuren.

Tuinschermen Vuren

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vuren

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Vuren die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Vuren.

Een schutting plaatsen Vuren hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Vuren is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Vuren. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Vuren eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Vuren. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Vuren.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Vuren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Vuren nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vuren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vuren

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Witmarsum
schutting Stellendam
schutting Weesp
schutting Oosthuizen
schutting Weesp
schutting Nederhorst
schutting Vogelenzang
schutting Zoeterwoude
schutting Zuidwolde
schutting Stellendam
schutting Werkhoven