Schutting Gaanderen

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting in Gaanderen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Gaanderen

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Gaanderen.

Een erfafscheiding plaatsen in Gaanderen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Gaanderen is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Gaanderen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Gaanderen.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Gaanderen zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Gaanderen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Pijnacker
schutting Kollum
schutting Zoeterwoude
schutting Blerick
schutting Loenen
schutting Harskamp
schutting Klaaswaal
schutting Boekel
schutting Steenwijkerwold
schutting Noordwijkerhout
schutting Minnertsga
schutting Drunen