Schutting Gaanderen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Gaanderen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Gaanderen. Het zetten van een schuttingen Gaanderen kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gaanderen

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Gaanderen correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Gaanderen gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Gaanderen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Gaanderen.

Tuin schermen Gaanderen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Gaanderen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Gaanderen uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Gaanderen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Gaanderen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Gaanderen zult aantreffen voor uw woning in Gaanderen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Gaanderen voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Gaanderen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Gaanderen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Gaanderen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Gaanderen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Gaanderen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Gaanderen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hilversum
schutting Geldrop
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Malden
schutting Heerlen
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Venlo
schutting Bathmen
schutting Blijham
schutting Sluis
schutting Hank
schutting Hoogeveen