Schutting Gaanderen

Op zoek naar een beton schutting Gaanderen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Gaanderen. Het monteren van een een schutting Gaanderen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gaanderen

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het installeren van schutting Gaanderen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Gaanderen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Gaanderen.

Tuinschermen Gaanderen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Gaanderen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Gaanderen uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Gaanderen: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Gaanderen.

Een tuinafscheiding kopen Gaanderen hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Gaanderen is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Gaanderen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben wij Gaanderen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Gaanderen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Gaanderen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Gaanderen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Gaanderen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Gaanderen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langeraar
schutting Staphorst
schutting Scharwoude
schutting Stadskanaal
schutting Breda
schutting Doesburg
schutting Zwartemeer
schutting Berg
schutting Putte
schutting Middenmeer
schutting Warmenhuizen
schutting Annen