Schutting Wezeren

Op zoek naar een moderne schutting Wezeren? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Wezeren. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezeren

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Wezeren, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Wezeren gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Wezeren bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Wezeren.

Tuinschermen Wezeren

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Wezeren

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Wezeren.

Een tuinafscheiding plaatsen Wezeren hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wezeren is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Wezeren zult vinden voor uw woning in Wezeren. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Wezeren eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Wezeren. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wezeren.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wezeren van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Wezeren

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Wezeren is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Wezeren

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Spaubeek
schutting Melick
schutting Mierlo
schutting Sint Michielsgestel
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Dwingeloo
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Spakenburg
schutting IJmond
schutting Arnemuiden
schutting Stellendam