Schutting Wezeren

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Wezeren? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Wezeren. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezeren

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Wezeren, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Wezeren vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wezeren.

Tuin schermen Wezeren

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Wezeren

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Wezeren.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wezeren is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Wezeren die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Wezeren voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Wezeren. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wezeren.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wezeren van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Wezeren

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Wezeren. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Wezeren

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boven-Hardinxveld
schutting Strijen
schutting Oud-Vossemeer
schutting Hansweert
schutting Nederweert
schutting Nieuwe Pekela
schutting Naarden
schutting Esch
schutting Coevorden
schutting Well
schutting Almere-Stad
schutting Nieuw-Weerdinge