Schutting Ermelo

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Ermelo? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke niks anders doen dan het zetten van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Ermelo

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Ermelo.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Ermelo is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Ermelo. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Ermelo? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Ermelo. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Ermelo.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ermelo

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bergum
schutting Hollandscheveld
schutting Driel
schutting Maasbree
schutting Oosterhout
schutting Beek
schutting Ridderkerk
schutting Made
schutting Boekelo
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Breukelen
schutting Grootegast