Schutting Achterveld

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Achterveld? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van tuinafscheidingen Achterveld. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de tuinafscheiding is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van tuinafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Achterveld

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Achterveld zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Achterveld.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Achterveld is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding zal vinden Achterveld. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Achterveld? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Achterveld. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Achterveld.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Achterveld

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lisse
schutting Baarn
schutting Didam
schutting Stellendam
schutting Voorhout
schutting Heerhugowaard
schutting Hardegarijp
schutting Heel
schutting Heijen
schutting Kaatsheuvel
schutting Blaricum
schutting Oud-Vossemeer