Schutting Achterveld

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Achterveld? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Achterveld

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Achterveld.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Achterveld is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Achterveld. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Achterveld.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Achterveld. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen in Achterveld. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Achterveld

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Helmond
schutting Middelrode
schutting Beemster
schutting Blerick
schutting Moergestel
schutting Spijkenisse
schutting Liempde
schutting Kruisland
schutting Hellendoorn
schutting Zaamslag
schutting Blerick
schutting Beesd