Schutting Achterveld

Op zoek naar een luxe schutting Achterveld? Prins schuttingen kan uw schuttingen Achterveld bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Achterveld vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Achterveld

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Achterveld bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Achterveld erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Achterveld.

Tuin schermen Achterveld

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Achterveld

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Achterveld uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Achterveld die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Achterveld.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Achterveld is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Achterveld die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Achterveld.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Achterveld. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Achterveld van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Achterveld

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Achterveld is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Achterveld heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Achterveld

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lith
schutting Middelharnis
schutting Roden
schutting Stein
schutting Heusden
schutting Aalsmeer
schutting Druten
schutting Lekkerkerk
schutting Sleen
schutting Oosterhesselen
schutting Andijk
schutting Marum