Schutting Berkel-Enschot

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Berkel-Enschot? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Berkel-Enschot

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Berkel-Enschot.

Een erfafscheiding plaatsen in Berkel-Enschot hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Berkel-Enschot is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Berkel-Enschot. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij bij u in Berkel-Enschot eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Berkel-Enschot bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Berkel-Enschot

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse type tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zevenbergen
schutting Zetten
schutting Nederhorst
schutting Velserbroek
schutting Mijnsheerenland
schutting Schoonebeek
schutting Almere-Stad
schutting Arnemuiden
schutting Megen
schutting Roden
schutting Vierlingsbeek
schutting Oude Pekela