Schutting Losser

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Losser? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Losser

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Losser.

Een erfafscheiding plaatsen in Losser hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Losser is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Losser. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Losser voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Losser.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Losser

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wezep
schutting IJmond
schutting Nieuwendijk
schutting Olst
schutting Kamperland
schutting Bilthoven
schutting Heerjansdam
schutting Sprundel
schutting Doorwerth
schutting Esch
schutting Opmeer
schutting Stadskanaal