Schutting Leest

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Leest? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Leest. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leest

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Leest, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Leest gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort tuinafscheidingen Leest bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Leest. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Leest.

Tuin schermen Leest

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Leest

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Leest die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Leest.

Een tuinafscheiding kopen Leest hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Leest is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Leest. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Leest? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Leest. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Leest. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Leest gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Leest

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Leest is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Leest

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Varsseveld
schutting Holwerd
schutting Geesteren
schutting Hoogwoud
schutting Middenbeemster
schutting Linne
schutting Angeren
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Damwoude
schutting Alphen
schutting Montfort
schutting Dinteloord