Schutting Leest

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Leest? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Leest. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leest

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Leest foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Leest gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Leest zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Leest. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Leest.

Tuinschermen Leest

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Leest

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Leest: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Leest.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Leest is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Leest. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Leest eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Leest zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Leest van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Leest

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Leest nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Leest heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Leest

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enkhuizen
schutting Gieten
schutting Aalsmeer
schutting Vlagtwedde
schutting Druten
schutting Hoofddorp
schutting Ulrum
schutting Geldrop
schutting Eelde
schutting Middelrode
schutting Sint Annaland
schutting Dieren