Schutting Veltem-Beisem

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Veltem-Beisem? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Veltem-Beisem. Het plaatsen van een schuttingen Veltem-Beisem kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veltem-Beisem

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Veltem-Beisem bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Veltem-Beisem erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Veltem-Beisem.

Tuin schermen Veltem-Beisem

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Veltem-Beisem

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Veltem-Beisem uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Veltem-Beisem die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Veltem-Beisem.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Veltem-Beisem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Veltem-Beisem. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een adres Veltem-Beisem.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Veltem-Beisem. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Veltem-Beisem van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Veltem-Beisem

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Veltem-Beisem niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Veltem-Beisem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Veltem-Beisem

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vorden
schutting Oude Wetering
schutting Denekamp
schutting Bergschenhoek
schutting Woudenberg
schutting West-Terschelling
schutting Grijpskerk
schutting Oostzaan
schutting Bodegraven
schutting IJzendijke
schutting Ulvenhout
schutting Moergestel