Schutting Veltem-Beisem

Op zoek naar een luxe schutting Veltem-Beisem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Veltem-Beisem. Het plaatsen van een schuttingen Veltem-Beisem kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veltem-Beisem

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Veltem-Beisem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Veltem-Beisem gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Veltem-Beisem bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Veltem-Beisem.

Tuin schermen Veltem-Beisem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Veltem-Beisem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Veltem-Beisem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Veltem-Beisem is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Veltem-Beisem. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Veltem-Beisem? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Veltem-Beisem. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Veltem-Beisem van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Veltem-Beisem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Veltem-Beisem niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Veltem-Beisem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Veltem-Beisem

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sas van Gent
schutting Reuver
schutting Kudelstaart
schutting Maassluis
schutting Warffum
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Oldenzaal
schutting Sommelsdijk
schutting Hoogvliet
schutting Haastrecht
schutting Franeker
schutting Rozenburg