Schutting Drieslinter

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Drieslinter? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Drieslinter. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drieslinter

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Drieslinter foutloos zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Drieslinter gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Drieslinter.

Tuinschermen Drieslinter

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Drieslinter

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Drieslinter.

Een schutting kopen Drieslinter hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Drieslinter is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Drieslinter die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Drieslinter? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Drieslinter. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Drieslinter.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Drieslinter gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Drieslinter

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Drieslinter. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Drieslinter

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vogelenzang
schutting Oosterland
schutting Heenvliet
schutting Bergentheim
schutting Roosendaal
schutting Biddinghuizen
schutting Gronsveld
schutting Waalwijk
schutting Lienden
schutting Winterswijk
schutting Bodegraven
schutting Ruinen