Schutting Drieslinter

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Drieslinter? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinafscheiding Drieslinter. Het monteren van een tuinafscheiding Drieslinter kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Drieslinter

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Drieslinter zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Drieslinter. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinafscheiding plaatsen Drieslinter.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Drieslinter is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Drieslinter? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Drieslinter bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Drieslinter

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heeze
schutting Cuijk
schutting Kockengen
schutting Almere-Buiten
schutting Monster
schutting Haarlem
schutting Uden
schutting Leeuwarden
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Nijmegen
schutting Nibbixwoud
schutting Westkapelle