Schutting Drieslinter

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Drieslinter? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Drieslinter. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drieslinter

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Drieslinter, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Drieslinter erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Drieslinter bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Drieslinter.

Tuin schermen Drieslinter

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Drieslinter

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Drieslinter uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Drieslinter.

Een schutting plaatsen Drieslinter hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Drieslinter is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Drieslinter die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Drieslinter? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Drieslinter.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Drieslinter gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Drieslinter

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Drieslinter. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Drieslinter heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Drieslinter

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reuver
schutting Hoek van Holland
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Diever
schutting Ammerstol
schutting Schipluiden
schutting Gronsveld
schutting Sint Annaparochie
schutting Almere-Stad
schutting Rijsenhout
schutting Volendam
schutting Steenderen