Schutting Hoeven

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Hoeven? Wij kunnen de schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen kunnen de erfafscheiding perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Hoeven

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Hoeven.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Hoeven is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Hoeven? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Hoeven zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Hoeven

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Medemblik
schutting Albergen
schutting Schijndel
schutting Ederveen
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Geertruidenberg
schutting Gorssel
schutting Wijhe
schutting Giesbeek
schutting Niekerk
schutting Herkenbosch
schutting Doornenburg