Schutting Peizegem

Op zoek naar een luxe schutting Peizegem? Prins schuttingen kan uw schuttingen Peizegem leveren of installeren de nieuwe schutting Peizegem bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Peizegem

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Peizegem bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Peizegem vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Peizegem bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Peizegem.

Tuinschermen Peizegem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Peizegem

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Peizegem die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Peizegem.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Peizegem is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Peizegem die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben we Peizegem voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Peizegem.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Peizegem van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Peizegem

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Peizegem is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Peizegem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Peizegem

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Riethoven
schutting Harlingen
schutting Nagele
schutting Helvoirt
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Geffen
schutting Damwoude
schutting Meerssen
schutting Huissen
schutting Dinteloord
schutting Brakel
schutting Dieren