Schutting Peizegem

Op zoek naar een nieuwe schutting Peizegem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Peizegem. Het plaatsen van een schuttingen Peizegem kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Peizegem

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Peizegem perfect monteren. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Peizegem erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie schutting. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Peizegem.

Tuinschermen Peizegem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Peizegem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Peizegem: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Peizegem die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Peizegem.

Een tuinafscheiding kopen Peizegem hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Peizegem is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Peizegem die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Peizegem? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Peizegem. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Peizegem van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Peizegem

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Peizegem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Peizegem

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vlijmen
schutting Neer
schutting Rucphen
schutting Breda
schutting Almkerk
schutting Amersfoort
schutting Oudewater
schutting Nieuwkoop
schutting Assen
schutting Middenmeer
schutting Waarland
schutting Deventer