Schutting Abcoude

Op zoek naar een beton schutting Abcoude? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Abcoude. Het bouwen van een schuttingen Abcoude kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Abcoude

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Abcoude perfect zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Abcoude.

Tuin schermen Abcoude

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Abcoude

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Abcoude uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Abcoude die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Abcoude.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Abcoude is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Abcoude die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Abcoude? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Abcoude. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die we zetten Abcoude. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Abcoude.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Abcoude

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Abcoude. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Abcoude

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiens
schutting ’s Gravenmoer
schutting Fijnaart
schutting Eibergen
schutting Marum
schutting Meerkerk
schutting Oirschot
schutting Someren
schutting Stadskanaal
schutting Haaften
schutting Andelst
schutting Ederveen