Schutting Abcoude

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Abcoude? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen monteren kunnen de betonschutting correct plaatsen. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Abcoude

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Abcoude.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Abcoude is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Abcoude. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Abcoude.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Abcoude. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren in Abcoude. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Abcoude

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ulft
schutting Eerbeek
schutting Koudum
schutting Volkel
schutting Rheden
schutting Zevenaar
schutting Raalte
schutting Oude-Tonge
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Meteren
schutting Eerbeek
schutting Neede