Schutting Drunen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Drunen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de luxe schutting foutloos zetten. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Drunen

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Drunen.

Een schutting kopen in Drunen hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Drunen is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Drunen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Drunen eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Drunen.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Drunen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kudelstaart
schutting Delfzijl
schutting Heel
schutting Kerkdriel
schutting Den Bosch
schutting Haastrecht
schutting Harskamp
schutting Roelofsarendsveen
schutting Maarn
schutting Middelsluis
schutting Hoogerheide
schutting Vaals