Schutting Drunen

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Drunen? Prins schuttingen kan de schuttingen Drunen bezorgen of monteren de nieuwe schutting Drunen vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drunen

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die niets anders doen dan het monteren van schuttingen Drunen. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Drunen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Drunen.

Tuin schermen Drunen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Drunen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Drunen: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Drunen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Drunen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Drunen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben we Drunen voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Drunen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Drunen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Drunen

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Drunen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Drunen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Drunen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Landsmeer
schutting Heerlen
schutting Afferden
schutting Waalre
schutting Epe
schutting Tweede Exloërmond
schutting Moerkapelle
schutting Naaldwijk
schutting Borger
schutting Heteren
schutting Apeldoorn
schutting Deventer