Schutting Hardenberg

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Hardenberg? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Hardenberg

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Hardenberg.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Hardenberg is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Hardenberg. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Hardenberg.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Hardenberg bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hardenberg

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Maasdijk
schutting Slagharen
schutting Ulvenhout
schutting Bunschoten
schutting Bennekom
schutting Philippine
schutting Landsmeer
schutting Ulft
schutting Aarle-Rixtel
schutting Huissen
schutting Driemond
schutting Boekelo