Schutting Hardenberg

Op zoek naar een hout beton schutting Hardenberg? Wij kunnen uw schuttingen Hardenberg op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Hardenberg vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hardenberg

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Hardenberg perfect plaatsen. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hardenberg erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Hardenberg bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Hardenberg.

Tuin schermen Hardenberg

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Hardenberg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Hardenberg.

Een tuinafscheiding plaatsen Hardenberg hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hardenberg is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Hardenberg. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Hardenberg.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Hardenberg.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Hardenberg van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hardenberg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Hardenberg. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Hardenberg

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Weesp
schutting Nunspeet
schutting Oss
schutting Lelystad
schutting Renswoude
schutting Margraten
schutting Akkrum
schutting Kruisland
schutting Bergen op Zoom
schutting Rockanje
schutting Hilversum
schutting Zaamslag