Schutting Raamsdonk

Op zoek naar een beton schutting Raamsdonk? Wij kunnen uw schuttingen Raamsdonk op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Raamsdonk vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Raamsdonk kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Raamsdonk

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Raamsdonk bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Raamsdonk vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Raamsdonk.

Tuin schermen Raamsdonk

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Raamsdonk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Raamsdonk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Raamsdonk is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Raamsdonk zult vinden voor uw woning in Raamsdonk. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we Raamsdonk voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Raamsdonk. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Raamsdonk van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Raamsdonk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Raamsdonk. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Raamsdonk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Raamsdonk

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Fijnaart
schutting Veen
schutting Heteren
schutting Leerdam
schutting Zetten
schutting Mijnsheerenland
schutting Bolsward
schutting Budel
schutting Wemeldinge
schutting Tiel
schutting Enkhuizen