Schutting Raamsdonk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Raamsdonk? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Raamsdonk. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Raamsdonk

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Raamsdonk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Raamsdonk erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Raamsdonk. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Raamsdonk.

Tuinschermen Raamsdonk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Raamsdonk

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Raamsdonk.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Raamsdonk is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Raamsdonk die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Raamsdonk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Raamsdonk. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Raamsdonk.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Raamsdonk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Raamsdonk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Raamsdonk. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Raamsdonk

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiphout
schutting Nieuwveen
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Scherpenisse
schutting Herwijnen
schutting Steenwijk
schutting Valkenswaard
schutting ’t Veld
schutting Philippine
schutting Valkenburg
schutting Blaricum
schutting Melick