Schutting Raamsdonk

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Raamsdonk? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Raamsdonk

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Raamsdonk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Raamsdonk is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Raamsdonk. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Raamsdonk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Raamsdonk. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Raamsdonk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit diverse type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ameide
schutting Benschop
schutting Nieuwe Pekela
schutting Heino
schutting Ossendrecht
schutting Sint Annaparochie
schutting Maassluis
schutting Nieuwkuijk
schutting Rheden
schutting Eersel
schutting Nederhorst
schutting ‘t Harde