Schutting Varendonk

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Varendonk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Varendonk. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Varendonk

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Varendonk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Varendonk.

Tuinschermen Varendonk

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Varendonk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Varendonk.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Varendonk is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Varendonk zal aantreffen voor uw woning in Varendonk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Varendonk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Varendonk plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Varendonk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Varendonk

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Varendonk is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Varendonk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit diverse soorten poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odiliapeel
schutting Middelbeers
schutting Eemnes
schutting Almelo
schutting Stolwijk
schutting Oostvoorne
schutting Balkbrug
schutting Monster
schutting Edam
schutting Bolsward
schutting Huissen
schutting Malden