Schutting Varendonk

Op zoek naar een hout beton schutting Varendonk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Varendonk. Het plaatsen van een schuttingen Varendonk kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Varendonk

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Varendonk. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Varendonk vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Varendonk. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Varendonk.

Tuin schermen Varendonk

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Varendonk

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Varendonk uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Varendonk: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Varendonk die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Varendonk.

Een tuinafscheiding plaatsen Varendonk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Varendonk is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Varendonk zult tegenkomen voor uw woning in Varendonk. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Varendonk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Varendonk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Varendonk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Varendonk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Varendonk is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Varendonk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Varendonk

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wemeldinge
schutting Baarle-Hertog
schutting Duiven
schutting De Wijk
schutting Barneveld
schutting Lienden
schutting Lelystad
schutting Hulsen
schutting Gronsveld
schutting Dongen
schutting Baarle-Hertog
schutting Renkum