Schutting Kleine-Spouwen

Op zoek naar een luxe schutting Kleine-Spouwen? Prins schuttingen kan uw schutting Kleine-Spouwen bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Kleine-Spouwen vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kleine-Spouwen

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Kleine-Spouwen perfect plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kleine-Spouwen erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Kleine-Spouwen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kleine-Spouwen.

Tuin schermen Kleine-Spouwen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kleine-Spouwen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Kleine-Spouwen uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Kleine-Spouwen.

Een schutting kopen Kleine-Spouwen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kleine-Spouwen is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Kleine-Spouwen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben we Kleine-Spouwen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Kleine-Spouwen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Kleine-Spouwen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Kleine-Spouwen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Kleine-Spouwen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Kleine-Spouwen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Kleine-Spouwen

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Annaland
schutting Sint Maartensdijk
schutting Chaam
schutting Tolkamer
schutting Schijndel
schutting Ursem
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Callantsoog
schutting Lemmer
schutting Enkhuizen
schutting Klazienaveen
schutting Waarland