Schutting Kleine-Spouwen

Op zoek naar een moderne schutting Kleine-Spouwen? Prins schuttingen kan uw schutting Kleine-Spouwen leveren of plaatsen de nieuwe schutting Kleine-Spouwen vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Kleine-Spouwen kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kleine-Spouwen

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Kleine-Spouwen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Kleine-Spouwen erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Kleine-Spouwen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kleine-Spouwen.

Tuin schermen Kleine-Spouwen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kleine-Spouwen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Kleine-Spouwen uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kleine-Spouwen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kleine-Spouwen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Kleine-Spouwen zal aantreffen voor uw woning in Kleine-Spouwen. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Kleine-Spouwen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Kleine-Spouwen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Kleine-Spouwen zetten:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Kleine-Spouwen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Kleine-Spouwen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Kleine-Spouwen niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Kleine-Spouwen

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oss
schutting Weesp
schutting Streefkerk
schutting Bathmen
schutting Leunen
schutting Boshoven
schutting Tiel
schutting Doetinchem
schutting Boxmeer
schutting Schaijk
schutting Beegden
schutting Bakel