Schutting Aduard

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Aduard? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Aduard

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Aduard.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Aduard is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres bij u in Aduard? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Aduard. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Aduard

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Neede
schutting Broek in Waterland
schutting Merum
schutting Roosendaal
schutting Lith
schutting Alkmaar
schutting Wolfheze
schutting Langeraar
schutting Oostzaan
schutting Elburg
schutting Nijeveen