Schutting Aduard

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Aduard? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Aduard. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aduard

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Aduard perfect zetten. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Aduard erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Aduard.

Tuin schermen Aduard

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Aduard

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Aduard.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Aduard is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting Aduard die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Aduard voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Aduard. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Aduard.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Aduard

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Aduard. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Aduard

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Teteringen
schutting Tholen
schutting Amerongen
schutting Uitgeest
schutting Hulsberg
schutting Onstwedde
schutting Hoorn
schutting Oldemarkt
schutting Haaksbergen
schutting Hengelo
schutting Bolsward
schutting Scherpenisse